Aanbod

Ik nodig je graag uit voor een gesprek in de praktijkruimte bij mij thuis!

In eerste instantie gaan we van start met individuele gesprekken. Als het voor jou echter belangrijk is dat je partner vanaf het begin betrokken is bij jouw traject mag je dit gerust meegeven tijdens de aanmelding. Dan bekijken we samen hoe we dit best organiseren.
Afhankelijk van het proces kan ervoor gekozen worden om je partner sowieso te betrekken in de volgende gesprekken.

Is het voor jou moeilijk om je te verplaatsen voor een gesprek (je bent misschien pas bevallen of fysiek nog aan het herstellen)? We kunnen ook afspreken bij jouw thuis indien je hier de voorkeur aan geeft. Laat het weten bij de aanmelding en dan bespreken we de mogelijkheden. Afhankelijk van de afstand zal ik een kilometervergoeding aanrekenen.

Tijdens de Coronacrisis heb ik ondervonden dat videogesprekken voor sommige mensen ook erg goed werken. Lijkt dit iets voor jou? Stel het gerust voor bij de aanmelding.

Een gesprek duurt 60 minuten. Vanaf januari 2023 hanteer ik een tarief van 70 euro.

Uit respect voor de andere cliƫnten vraag ik je om op het afgesproken tijdstip aanwezig te zijn. Is het voor jou echter niet meer mogelijk om de gemaakte afspraak na te komen? Annuleer de afspraak dan zeker 24 uur op voorhand. Als dit niet gebeurt, ben ik genoodzaakt je een consultatie aan te rekenen.

De meeste ziekenfondsen werken met een gedeeltelijke terugbetaling van de therapie. Informeer zeker bij je mutualiteit zodat je de juiste info hebt.